Posjetite nas na Međunarodnom sajmu gospodarstva „Mostar 2012“

Od 27-31.03.2012. u Mostaru će se održati Međunarodni sajam gospodarstva „Mostar 2012“ te u sklopu istog Sajam turizma. Učesnik sajma turizma će biti i Međunarodni aerodrom Sarajevo kao nosilac projekta, te aerodromi Tuzla i Mostar. Cilj nam je promovirati usluge koje Aerodrom nudi putnicima ali i potencijalnim poslovnim partnerima.
Sajam je jedinstvena prilika za razmjenu iskustava i ideja, susreta sa novim poslovnim partnerima, cjelokupnog predstavljanja turističke ponude zemalja regije, kako za turističke djelatnike, tako i za zračne luke. Obzirom da će na sajmu učestvovati mnogi turistički djelatnici koji će promovirati turističku ponudu BiH, i naš dodatni cilj je da podržimo kolege i zajednički predstavimo bogatstva naše drzave.
O značaju Mostarskog gospodarskog sajma, dovoljno govori činjenica da je sastavni dio Asocijacije sajmova Jugoistočne Evrope, te da ima međunarodni karakter.
Pozivamo Vas da nas posjetite, da se upoznate sa atraktivnim turističkim destinacijama te mogućnostima kako da najbrže i najpovoljnije stignete do svojih odredišta. Na našem štandu uz pregršt promotivnog materijala, dobićete i sve dodatne informacije.

Dođite i posjetite nas...
Vaš Međunarodni aerodrom Sarajevo